Eksterne tjenester

Lev lyst

Lev Lyst har som mål å hjelpe mennesker til å bli bedre opplyst og ta bevisste valg på områder som gjelder kosthold, livsstil og spirituell vekst. Hjelp på veien til mer optimal helse i hverdagen slik at du kan leve et godt liv!

Lev Lyst ønsker å formidle og dele budskap som jeg brenner for: mennesket i et helhetlig perspektiv og hvordan alt i oss henger sammen. Vi er avhengig av at vi ivaretar oss selv både i kropp, sinn og sjel for å kunne være tilstede i det daglige.

Hvordan påvirker kostholdet, daglig stress, rutiner og mønster deg som menneske? Og hvordan finne tilbake kraften din til å gjennomføre forandringer i livet, slik at du kan nyte og leve i tilfredshet? Hvordan lære og virkelig kjenne etter hvem du er, søke dine innerste sannheter og bli beste venn med ditt indre – rett og slett følge ditt eget hjerte?

Dette er undringer og nysgjerrigheter jeg søker og kan mer og mer om. Føler meg heldig som har valgt dette som yrke, få bidra til menneskers utvikling og vekst på mange plan. Gjennom det utvikler og vokser jeg hver eneste dag.

Jeg er så takknemlig for mitt valg og håper at jeg kan inspirere deg og mange andre til å gjøre de forandringene du trenger for å få et godt liv!

Håper du er nysgjerrig og undres masse over livet som er her og nå, og hvordan alt henger sammen! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.
Her er hva jeg kan bidra med:

Siri Hole Stensson
Kostholdsveileder og Ernæringsterapeut (medlem av NNH)
Sertifisert Reading terapeut
Treningsinstruktør

  • Kost & livsstils veiledning
  • Matintoleranse test av IgG & IgA (96 matvarer), samt andre tester – les mer
  • Salg og veiledning av gode kosttilskud
  • Reading (bevisstgjørende veiledning)
  • Healing
  • Kurs og foredrag innen meditasjon/Mindfulness
  • Kurs og foredrag innen kost, ernæring og livsstil

www.levlyst.no
siri@levlyst.no
404 02 851