Book skiweekenden din nå!

Highland Lodge er et flott og moderne leilighetskompleks med leiligheter og rom i ulike størrelser for utleie. Her kan du leie et dobbeltrom, familierom eller en leilighet med alt av tilbehør. Lag mat i leiligheten eller spis frokost og middag i vårt populære bakeri og pizzeria i 1. etasje. Som gjest kan du nyte vårt badeanlegg, loungen og et moderne trimrom.

Bo i sentrum, tett på alle vinteropplevelsene. Ta skibussen til bakken, gå en tur i sentrum eller ta et glass vin og spis en middag i vår restaurant. Nyt oppholdet på Geilo i en av våre leiligheter! Skibussen går fra Geilojordet – 300 meter fra Highland.

Geilo og Hol kommune er det perfekte stedet for langrenn. Til sammen byr vi på 550 kilometer preparerte langrennsløyper i skogs- og fjellterreng. En del av løypene er lysløyper. Velg mellom flotte høyfjellsløyper og koselige løyper i skogen. På Geilo.no finner du nyttig informasjon for deg som er glad i å gå langrenn; forslag til turer på opptil 30 kilometer, turer med barn, oversikt over serveringshytter i løypenettet, smøretips og oppdatert oversikt over preparerte løyper.

Det er ingen tvil om at Geilo er en av Norges absolutt beste skidestinasjoner med et unikt tilbud til både alpinister, jibbere, og snowboardentusiaster. Her finnes parker og arenaer tilpasset alle nivåer. Hele 40 nedfarter kan man boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Geilo er kjent som en familievennlig destinasjon, og i de ulike skiarenaene finner du gode barneområder. Skibakkene på Geilo er fordelt på to sider av sentrum, og man kan enkelt ta skibussen mellom de ulike stedene. På Geilo finner du ekte skiglede hvor barna er i fokus.

Pris fra kr 1690 pr døgn for 2 personer i dobbeltrom

  • Frokost kl 07-10.00
  • Inkl. inngang til svømmebasseng, boblebad og badstue
  • Barnebasseng 30 cm høyde
  • Treningssenter
  • Skibuss stopper og går 300 meter fra inngangen på Highland Lodge