Your message was sent successfully
Hotellrom og leiligheter på Geilo

Highland Lodge

I kremen av den norske fjellheimen, nærmere bestemt Geilo, ligger designhotellet Highland Lodge. Med en fantastisk beliggenhet, midt mellom Bergen og Oslo, er hotellet et naturlig utgangspunkt for unike fjellopplevelser året rundt. Herfra er det kort vei til flotte ski- og turløyper, og etter en aktiv dag kan du nyte hotellets flotte bassengområde eller fitnessrom. Unn deg tid til litt luksus i hverdagen, det er vel fortjent! Ta bil, buss eller tog til fjells, så legger vi de riktige rammene rundt oppholdet ditt! På Highland Lodge kan du booke hotellrom eller leilighet for ditt opphold hos oss.

Det hele begynte i 1959 da skotten Bernhard O´Connor, eier av Highland Hotel på Jersey Island, ønsket å oppføre et førsteklasses høyfjellshotell i Norge.

Sander O. Fossgård eide en sentral tomt på Geilo, og etter korte forhandlinger var tomta solgt til O´Connor. Ikke lenge etter ble bergensarkitekten Einar Vaardal-Lunde engasjert til å tegne det nye hotellet. Han var tidligere kjent på Geilo med forretningsbygg der flate tak kjennetegnet stilen.

Hotellets navn ble Highland, oppkalt etter eierens andre hotell. På folkemunn var navnet lenge Høggland. Den offisielle åpningen av Highland Hotel fant sted St. Hansaften 1963. Siden den gang har hotellet hatt flere eiere, men i 2005 kjøpte nåværende eier, Pål G. Gundersen hotellet.

I 2013 gikk hotellet gjennom en massiv forvandlingsprosess, som gjorde det tradisjonsrike hotellet om til et moderne lodge. Den velkjente interiørdesigneren Anemone Wille Våge sto for design og interiør.

I dag er rommene bygd om til leiligheter med stue og kjøkken og dobbeltrom. Hotellet drifter leilighetene som eiere har kjøpt og leier de ut som dobbeltrom, familierom eller leiligheter.

I første etasje finner du bakeri og pizzeria. Her serveres deilige bakevarer fra kl. 07.00 til kl 17.00 Pizzeriaen åpner kl. 12.00 til kl 21.00.

Velkommen!

ÅPNINGSTIDER

Basseng og treningssenter
06:00-22:00

Frokost
07:00 – 10:00

Bakeri
07:00 – 17:00

Pizzeria
12:00 – 22:00

Velkommen til Highland Lodge

Book oppholdet i dag!

Galleri