Your message was sent successfully

«Litt fransk, litt italiensk og mye Geilo = fantastisk god pizza»

Highland har et av Geilos mest populære bakerier, som transformeres til en fantastisk pizzeria utover dagen. Spis i vår lekre restaurant eller bestill takeaway på telefon 951 14 601. Vi serverer deilige pizzaer og pastaretter som bare MÅ smakes! Ta turen innom med familie og venner, og få en fantastisk pizzakveld i den lune restauranten.

Bakeriet er åpent

Hver dag 07:00-17:00

Frokost serveres

07:00-10:00

Pizzeriaen er åpen

Man – Fre: 17- 22, Lør – Søn: 12- 22

Italienske fristelser

Highland Pizzeria

I vår herlige pizzeria serveres pizza, pasta, salater og mye annet. Velg om du vil nyte maten i den lune restauranten eller ta den med deg hjem.

Herlige smaksopplevelser

Highland Bakeri

På bakeriet kan du kjøpe herlige, ferske bakevarer hver eneste dag. Våre dyktige, franske bakere produserer flere forskjellige typer brød, rundstykker, boller og ikke minst de kjente og velsmakende kanelsnurrene. Om du er ute etter ferskt brød til frokosten, ferdigsmurt lunsj eller bare å slå av en prat over kaffe og nybakte boller er Highland Bakeri plassen å stikke innom. Se vår fristende bakevaremeny under.

Private arrangementer

Dyregravshalli

Dyregravshalli er stedet for de uformelle arrangementene – hvor taket er lavt, men “takhøyden” desto større. Dette er et spesielt og annerledes lokale – en tro kopi av de gamle jaktbuene på Hardangervidda på 1500-tallet. Her kan du og inntil 75 venner benke dere rundt langbordene og nyte dagens fangst, brakt i hus fra omkringliggende vidder og fjell av Highlands veidemenn.

Vi lover deg en uforglemmelig fjellopplevelse!