Aktiviteter og teambuilding

For grupper og firmaer som ønsker seg noe ekstra, arrangerer Highland Lodge alt av underholdning og aktiviteter. Og Geilo byr i så måte på unike muligheter. Hva med teambyggende aktiviteter på ski eller akebrett? Eller tøffe utfordringer i høydeparken? Del opplevelsene og styrk samholdet gjennom rafting, brevandring, rappellering, hundekjøring eller scooterkjøring.

Mulighetene er nærmest ubegrensede – vi skreddersyr ditt arrangement og tar hånd om alt du måtte trenge av transport, mat og drikke, underholdning og aktiviteter!

Underholdning

Ønsker du en annerledes middagsservering? Da burde du booke Henrik Morken Nielsen som skjult servitør. Kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen. Skjult servitør kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der Henrik utgir seg for å være en servitør, med ett mål for øye – å lure, forvirre og overraske dine ansatte. Han starter til aperitif og avslører seg rett før dessert med et standup- innslag på 10 minutter. Denne mannen har underholdt flere hundre bedrifter. Fantastisk morsomt og garantert en suksess! Henrik leverer også svært underholdende humorforedrag til en faglig samling. Les mer, og book en av Norges mest etterspurte komikere for næringslivet her.

Kontakt vår aktivitet- og bookingansvarlig erika@vestlia.no Hun er ansvarlig for både Vestlia Resort og Highland Lodge

Aktivitetsleverandørene på Geilo har en felles presentasjon av hva du kan se og oppleve på Geilo. Vi ønsker at ditt besøk til Geilo skal være fullt av opplevelser og aktiviteter, og håper at du finner noe som passer for deg og ditt behov.

FINN GEILOS MORSOMSTE AKTIVITETER HER.